دسته‌بندی نشده

استعدادیابی نوجوانان

قطعا بزرگترین سرمایه هر شخصی خود اوست

استعدادها برتری‌های ذاتی، توانایی‌های ویژه برای انجام کار، یادگیری نحوه انجام دادن کار و انجام برخی از کارهای خاص به سرعت و راحتی می‌باشند. استعدادهای ذاتی ربطی به فرهنگ، آموزش و یا علاقه ندارد و آنها به طور مستقیم با وراثت ارتباط دارند. استعدادهای هنری و موسیقیایی را می توان جزپی از این استعداد ها نام برد .بعضی از افراد استعداد نقاشی خوبی را دارند.

ولی نمی توانند به خوبی آواز بخوانند. بعضی از افراد دیگر به راحتی می توانند در جمع سخنرانی کنند یا در محیطی به مذاکره بپردازند ولی نمی توانند کارهای مربوط به امور کاغذی را انجام دهند. عده ای به راحتی می توانند کار های فنی را به خوبی انجام دهند اما استعداد نوشتن مطلبی را ندارند.

این تفاوت های فردی می توانند مسئله مهمی باشند و می توان بر اساس آنها شغل مورد نظر را انتخاب کرد و یا متوجه شد که چه فردی در چه شغلی موفق تر است .بعضی از افراد در جایگاه یک مهندس بعضی دیگر در جایگاه یک پزشک و … می توانند موفق شوند و رضایت شغلی داشته باشند .این برتری های ذاتی را می توانیم با استفاده از تست های روانشناسی شناسایی کنیم .

شخصیت هر فردی در دوره ی نوجوانی شکل می گیرد و تجربه ثابت کرده است که افراد در این سن به هر چیزی که عادت کنند تا  آخر عمرشان همراه آن ها است و نمی توانند به راحتی ترکش کنند و اگر به خواهند تغییرش دهند به احتمال زیاد دچار مشکلاتی می شوند. چرا که انسان به هر چیزی که خو بگیرد مسیر عصبی آن در ذهنش ساخته می شود و هر چقدر هم بیشتر آن کار را انجام دهد،

این مسیر عصبی قدرتمندتر شده و تغییر آن به مراتب سخت تر  می شود. در نتیجه نوجوان  اگر در این سن کار هایی را انجام دهد که علاقه دارد و با توجه به استعداد هایش  باشد در آینده نتیجه ی بسیار خوبی می گیرد

در واقع وقتی فرد از سنین نوجوانی شروع به آموزش دیدن در حوزه های مرتبط با استعدادها و علایق خود می کند، مسیر عصبی آن ها در ذهن او ساخته شده و مهارت بالایی در آن کار کسب می کند که این مهارت در کنار استعداد ذاتی که خداوند در اختیار او قرار داده، قطعاً آینده درخشانی را برای او خواهد ساخت.

علاوه بر این موضوع برخی  افراد در سن های بالا هم باید انتخاب رشته انجام دهند و اگر  در انتخاب رشته ی خود اشتباه کنند، مشخص نیست که چه آینده ای پیش  روی او خواهد بود!

به طور مثال فردی را در نظر بگیرید که در کار های طراحی و نقاشی یا موسیقی استعداد دارد ولی بر اساس علاقه و اجبار والدین خود در رشته مهندسی تحصیل می کند و قرار است یک مهندس راه و ساختمان شود. شما فکر می کنید چه آینده ای برای این فرد وجود دارد؟ کاملا واضح است که بعد از کلی سختی کشیدن و تلاش کردن دقیقا زمانی که یک مهندس راه و ساختمان شده است از شغلش متنفر است و دیگر دلش نمی خواهد آن را ادامه دهد و مقصر را خدا و جامعه میداند در صورتی که مقصر اصلی خود فرد است که نتوانسته استعداد خودش را کشف کند

شرکت استعداد گستران فرتاک نوین در نظر دارد تا با استفاده از تست های شخصیت شناسی و استعدادیابی آزمون های علمی، معتبر و شناخته شده در سطح جهان به نوجوانان کمک کند تا با پاسخ دادن به یک سری سوالات، خودشناسی بیش تری پیدا کنند و بدانند که غیر از تلاش و مطالعه و برنامه ریزی، چه عواملی در وجود و شخصیت آنها وجود دارد که به پیشرفتشان کمک می کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *